2012.02.23.
15:12

Írta: Gege96

Call of Duty Modern Warfare 3 Wii: [iNSERT]

Hogy mi is ez az [iNSERT]? Ez egy pár hete alakult magyar COD MW3 Wii klán. Eddig, összesen 10 tagja van velem együtt. Úgy érzem, hogy egyre többen leszünk, és hogy egy nagyon erős klánt fogunk alkotni. Erre az a bizonyíték, hogy amikor felmegyünk 5-en, vagy kevesebben a klán tagjai közül, akkor általában elég sokszor mi nyerünk, és ez nem dicsekvés, hanem az igazság. Veszteni is szoktunk, de leginkább nyerünk, tehát erre akartam kilyukadni. Már más klán ellen is harcoltunk, és győzelmet arattunk. A klánunk tagjai nagyon jó játékosok, mindenki szinte valami máshoz ért jobban. Pl. Sniper, Riot Shield-es... stb. Szinte mindennap fent vagyunk online, de leginkább este felé. Legtöbbször hétvégenként, hiszen akkor ér rá mindenki. Akinek esetleg kedve támadt ahhoz, hogy csatlakozzon, az írjon az alábbi e-mail címre: insertcod@aol.com

Aki jelenkezik, azt tesztelni szoktuk, hogy mennyire jól játszik. Ha ez megvan, és eleget tett a feltételeknek, akkor őt is meghívjuk az [iNSERT] Facebook-os csoportjába, ahol az összes tag tud beszélgetni egymással, és időpontokat is ott szoktunk szervezni, hogy ki, mikor ér rá, vagy hogy mikor war-ozunk. (tehát egy másik klán ellen játszunk) Szóval aki úgy gondolja, hogy jól játszik és szeretne csatlakozni, az küldjön egy e-mail-t a fentebb megadott címre. Köszönöm. Mindenkit szívesen tesztelünk és várunk a klánunkba.

iNSERT.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: online nintendo modern wii 3 of call duty warfare [iNSERT]

A bejegyzés trackback címe:

https://nintendofan.blog.hu/api/trackback/id/tr84186236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása