2010.03.27.
17:07

Írta: Gege96

Mario Strikers Charged Football teszt

A GC-s Mario Strikers folytatása a Mario Strikers Charged Football. A neve is elárulja, hogy fociról van szó. Akik szeretik a focit és Mariot is egyben azok biztos be akarják szerezni ezt a játékot. De még azok is akik csak Mariot szeretik és mondjuk a focihoz semmi közük. A sporthoz ez a játék csak egy kicsit hasonlít. Abban, hogy a labdát kell elrúgni a kapuba. De a szabályok azért nem megegyezőek a foci szabályaival^^. Itt minden megengedett a másik játékos ellökésével, kigáncsolásával kezdve a szupererőkig. A Mario játékok főszereplői  Mario, Luigi, Peach, Bowser stb. a csapatkapitányok. A többi játékos Kooper, Birdo, Hammer Bro, Toad a csatárok. Egy csapat 4 játékosból áll. Mindegyikkel mi vagyunk, az A gomb segítségével tudjuk váltogatni, hogy épp kit irányítsunk. Vannak itemek amiket felhasználhatunk a másik játékos ellen.  Pl: jeges teknős páncél arra jó, hogy lefagyasszuk ellenfelünk játékosait. Marionak egy különleges iteme van. Megtud nőni , mindenkit széttud taposni, és rúgása erősebb lesz. Minden csapatkapitánynak külön speciális fegyvere van. Még Mega Strike-ot is tudunk csinálni de csak a csapatkapitányokkal. Ezzel akár öt labdát is rúghatunk ellenfelünk kapujára. Ezt Mega Save-vel tudjuk kivédeni ami egy igen nehéz dolog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor tudunk egy nagyon erőset rúgni ha a labda (ami egy világító fém gömb) fehérré véltozik. Ezt passzolgatással érhetjük el. Minél többet passzolunk annál jobb. Lehet ollózni is amikor karakterünk felugrik a levegőbe és egy szaltóval megrúgja a labdát. Persze lehet a földön is passzolgatni nem csak a levegőben. Csatárainknak is különböző szuper lövései vannak a B gomb tartásával. Pl: Toad tüzes labdát tud lőni, Hammer Bro kalapácsokat dob a kapu felé ami a kapust a földre kényszeríti és akkor lő egyet és gól, Birdo egy nagy tojássá alakítja át a labdát amit a kapu felé lő és azt a kapus nem tudja kivédeni. Mega Strike-ot is így kell csinálni csak egy kis időbe tellik mire végbe megy a támadás így könnyen kigáncsolhatnak mielőtt végrehajtjuk a rúgást. Ha nálunk van a labda akkor tudunk védekezni. Hammer Bro egy nagy kalapácsot dob maga után és ezzel akik megakarják támadni a földbe nyomódnak. Toad egy nagy szaltót ugrik a labdával. Még sorolhatnám. Akinek megvan az első rész az pár pályát ismerni fog mert a régieket beletették az újba. Az új pályák viszont tartogatnak meglepetéseket. Pl: valahol villám csap belénk, valahol meg láva tör a felszínre. Úgy hogy nem könnyű a dolgunk.

Van pár kategória ami nagyon jó szórakozást nyújt.

Wi-Fi: Online játszhatunk más játékosokkal a világon vagy akár a barátainkkal. Pontokat is szerezhetünk amivel felkerülhetünk a ranglistára.

Challanges: Különböző feladatokat kell teljesítenünk. Mondjuk, 1 perc alatt 3 gólt kell lőnünk.

Vs: Itt olyan beállításokkal játszhatunk amiket mi állítunk be.

Tournament: Itt mehetünk a bajnokságra ahol kupákat szerezhetünk.

Még van pár jó kategória amit érdemes kipróbálni.

Ez a játék egy nagyon jó dolog volt a Nintendotol. Mindenkinek ajánlom és szerintem nem fog csalódni benne senki. De itt is azt mondom, hogy előbb próbáljuk ki a játékot nehogy csalódnunk keljen. Nagyon sok mindent lehet benne csinálni. Elődjénél sokkal jobb lett szerintem de ez ízlés kérdése. Én nagyon szeretem ezt a játékot mégha grafikailag nem is az igazi. Hosszú ideig lefogja kötni az embert ezt garantálom.^^

Grafika: 8/10

Játszhatóság: 9/10

Szavatosság: 10/10

Zene/Hang: 7/10

Hangulat: 10/10

+ Egy nagyon jó átgondolt folytatás

+Wi-Fi

+Mario és barátai fociznak

-Grafika

-Zene nem az igazi és a Classic pályáknál nincs is

                                                                              94%                                  8/10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: online nintendo wii Mario

A bejegyzés trackback címe:

https://nintendofan.blog.hu/api/trackback/id/tr691873196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása