2010.03.24.
20:50

Írta: Gege96

Animal Crossing Let's Go to the City teszt

Let's go to the city magyarul:Gyerünk a városba. Egy kicsit elvont élet szimulátorról van itt szó. Sokak szerintem első látásra azt mondják, "hú de gyerekes ennek a grafikája". Ez így van, de ne itéljünk első látásra. Legfeljebb akkor ha már kipróbáltuk a játékot. Majd akkor nyilatkozzunk róla. Elsőre én is azt hittem,hogy nem valami nagy durranás, de tettem egy próbát. Nagyon magával fogott engem ez a játék. Nem tudom miért. Na de el mondom miről szól és mit lehet benne csinálni.

A játék egy nagyon jó kis zenével köszönt minket ami megadja az alap hangulatot. Utána megkérdezi Rover, hogy Ds-ről vagyis a Wild World-ről át akarjuk-e költöztetni karakterünket. Ebben a dologban az a pozitív, hogy a boltban minden olyan tárgy megvásárolható lesz amit szereztünk a korábbi konzolon. Ha nincs meg a Ds-es verzió vagy nem akarjuk átköltöztetni, akkor csinálhatunk egy új figurát amivel mindent előről kezdünk. Megkérdezi, hogy mennyi az idő és akkor betudjuk állítani a valós időt. A szülinapunkat is szeretné tudni meg ugye a nevünket. Hamarosan egy buszban találjuk magunkat ahol Rover minden kérdést feltesz, és ez befolyásolja hogy milyen arca lesz karakterünknek. Még a városunk nevét is megadhatjuk. A sok beszéd után végre megérkezünk. Első dolgunk bemenni a városházába. (a térkép nagy segítséget nyújt ebben) Pelly mindenről beszél velünk aztán azt mondja, hogy keressünk magunknak egy házat. Ha megnéztük milyen belülről akkor Tom Nook (boltos,eladó) fog várni minket az ajtó előtt. Mivel nincs pénzünk ezért dolgoznunk kell nála. Pl:csomagokat kiszállítani, növényeket ültetni, vagy a városháza előtti faliújságra írni dolgokat. Utána végre megkapjuk a házat, de még fizetni kell rengeteget, hogy egyre nagyobb legyen. Az újdonság a let's go to the city-ben, mint ahogy a neve is mondja, lehetőségünk nyílik arra, hogy busszal elmenjünk a városba. Itt van fodrász, Crazy Redd boltja, Graci Grace, (ami egy igen drága hely) sőt még színház is. Itt szerezhetjük meg a hangulatokat. Pl:sírás, nevetés, boldogság stb. Rengeteg mindent lehet csinálni a városban de menjünk vissza a kis városunkba. Mindig olyan idő van mint az igazi életben. Vagyis ha nálunk este van akkor ott is sötét van. Eshet az eső meg a hó is. Talajból négy fajta kerül sorra évszakonként.Ősszel, barna avar, Télen hó, Tavasszal fű, és Nyáron is fű csak egy kicsit más színű. A játékba beletettek különböző ünnepeket,rendezvényeket. Ezek valós idő szerint mutatkoznak meg.Elmondok egy-párat.

Halloween: Sütőtök fejű alakok cukrokat kérnek amit a lakóktól kell megszereznünk. Ha nem adunk nekik akkor nekünk is lesz egy jó sütőtökös maszkunk.

Karácsony Dec. 24 este 8-tól: Ilyenkor a városban mászkálnak Jingle névvel megnevezett rénszarvasok Mikulás ruhában. Tőlük ajándékot kapunk.

Új év éjfélkor: December 31-én a városháza előtt találunk egy hatalmas órát ami megmutatja, hogy még mennyit kell várni éjfélig. A polgármester különböző party itemekkel lát el minket. Másnap kapunk egy új éves pólót.

Még rengeteg ünnep van, most csak ennyit tudtam leírni. Van még horgász verseny meg bogár elfogó is. A győztes trófeát kap. Nekem nagyon tetszik ez az ünnepes dolog. Meg még beletettek egy nagyon jó funkciót. A Wii Speak-et ami egy mikrofon. Ezt Online játék közben tudjuk használni arra, hogy tudjunk beszélgetni a barátunkal. Az igazi élményt akkor nyújtja, ha partnerünknek is van belőle. A Wi-Fi egy nagyon jó megoldás volt.

Pénzt szerezni minden fajta módon lehet. A gyümölcsöket, kagylókat, halakat, bogarakat, csontvázakat eladni Nook-nak. De a Múzeumnak is ellehet adni, hogy gyönyörködjünk bennük. Able sisters-nél ruhákat meg sapkákat vehetünk.Még Zenét is lehet szerezni. Szombaton este 8-tól K.K. Silder-től megkell halgatnunk a dalt és azt megkapjuk.

Naggyából ennyi lenne "röviden". Többet nem írok, azért , hogy a játékos felfedezze a többi nagyszerűséget ebben a játékban. Én mindenkinek ajánlom, de előbb érdemes kipróbálni, nehogy csalódnunk kelljen benne. Egy nagyon sokszínű játékról van szó.

 

 

Grafika: 8/10

Játszhatóság: 9/10

Szavatosság: 10/10

Zene/Hang: 10/10

Hangulat: 10/10

                                                                             + Szórakoztató,vidám

                                                                             + Online, Wi-Fi, Wii Speak

                                                                             - Grafika lehetne egy kicsit

                                                                                szebb

                                                                             - Még valami új hiányzik

                                                                               96%             9/10 pont

Itt a trailerje egy kis ízelítőként, hogy milyen is valójában.

                                                                 

Szólj hozzá!

Címkék: online nintendo wii

A bejegyzés trackback címe:

https://nintendofan.blog.hu/api/trackback/id/tr811866164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása