2012.04.28.
14:41

Írta: Gege96

Colors! 3D: Első alkotásom

Ma letöltöttem ezt a nagyon jó kis applikációt a 3Ds-emre. Még az irányítást meg kell szoknom, de azért már egész jól megy. Jó sok mindent lehet vele csinálni, temérdek segítőeszköz áll rendelkezésünkre, hogy rajzunk a legjobb legyen. De a legeslegjobb dolog, az a 3D-s képek festése. Beállíthatjuk, hogy mit szeretnénk. Ugorjon ki a képünkbe valami, vagy pont a háttérbe tegyük azt. Nehéz elmagyarázni, de valami ilyesmiről van szó, hogy a mélységet mi adjuk meg a különböző rajzrészeknek a képen. Színből is nagyon sok van, és halványan is lehet, meg igencsak erősen is festeni, már tisztára olyan, mintha tényleg ecsetet tartanánk a kezünkben, mert a játék annyira realisztikus e szempontból.

Itt van a nem túlzottan jó művem, ez még csak ilyen próba kép, remélem majd tudok sokkal jobbat is alkotni majd valamikor. Az online galériába már fel is töltöttem, és kaptam 2 Like-ot rá, aminek nagyon örültem. Plusz még 1 kommentet is. A colors weblapján megtekinthetitek a többi alkotást is.

Szólj hozzá!

Címkék: online nintendo 3d 3ds colors!

A bejegyzés trackback címe:

https://nintendofan.blog.hu/api/trackback/id/tr644478069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása