2010.05.04.
14:42

Írta: Gege96

Bomberman Blast

Szombaton töltöttem le a Bomberman Blast című wiiware játékot. Régen nem gondoltam, hogy ez egy nagyon jó játék, de tettem egy próbát. Videokat, képeket nézegettem róla, hogy egyáltalán mit is kell csinálni. Az irányítás nagyon egyszerű. A Wii Remote-ot vízszintesen tartjuk a kezünkben. A D.pad-dal(az a fehér kereszt) megyünk előre, hátra, jobbra, balra. A 2-es gombbal rakjuk le a bombát. Az 1-essel beleüthetünk, hogy ne nálunk robbanjon fel. Ehhez viszont egy box kesztyű itemet kell szereznünk. Ezt mindenki könnyen elsajátíthatja. A játékmenet viszont már nehezebb. Felülnézetből látjuk a pályát meg a karakterünket. 7 a maximum ellenfél de lehet kevesebb is ha úgy beállítjuk. Vagyis összesen 8-an vagyunk. A feladatunk az, hogy a többieket felkell robbantani. Itemet úgy szerezhetünk, hogy a falakat is felrobbantjuk. Felsorolok néhányat:

Klasszikus fegyverek:

Tűz: Minél több van belőle, annál messzebb eljut a bomba robbanása.

Bomba: Eleinte csak egy bombát tudunk lerakni. Ebből is ha sokat szerzünk akkor több bombát letudunk tenni.

Görkorcsolya: Ha megszereztük gyorsabban tudunk futni.

Új fegyverek:

Rakéta: A Wii Remote rázásával használhatjuk. Pár másodpercig felrepít minket a levegőbe. Ezt akkor érdemes használni amikor körül vagyunk véve bombákkal.

Pajzs: Megvéd minket a bomba robbanásától. Addig véd amíg rázzuk a Wii Remote-ot.

Bombafej: Átalakulunk bombává és így az ellenfél nem tudja hol vagyunk. De mozoghatunk közben és bombákat is letehetünk.

Vannak negatív itemek is. Pl: a halálfej megmérgez minket és nem tudunk bombát lerakni stb. Azokat az itemeket ne vegyük fel ahol a nyíl lefele mutat. Vagy a kék lángot. Ezek legyengítik a futásunkat, vagy a bomba erejét. Attól függ milyen rajz van az itemen. Kettő jó dolgot találtak ki ebbe a játékba. Lehetünk a saját Mii-nkkel. De csak úgy ha mind a 10 pályán mentünk egyszer. A másik a wi-fi. Online játszhatunk az egész világgal miközben pontokat szerzünk. Itt is nyolc játékos a maximum. Szerintem a wi-fi-re alapult az egész játék. De persze ha nem vagyunk még elég jók, akkor a gép ellen menjünk és majd valamikor igazi profi vál belőlünk. Nagyon jó mulatság minden korosztály számára. Elsőre nem lesz olyan könnyű de utána már simán menni fog. Itt van a trailerje, hogy milyen is az egész.^^

 

Szólj hozzá!

Címkék: online nintendo wii Bomberman

A bejegyzés trackback címe:

https://nintendofan.blog.hu/api/trackback/id/tr381973974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása